Training en Onderwijs

Ik geef al meer dan 20 jaar trainingen op het gebied van communicatie. Interculturele Communicatie heeft mijn hart, maar jammer genoeg is daar weinig interesse voor, terwijl er juist enorm veel van te leren valt. Nederlands-Belgische samenwerking is een belangrijke specialisatie. Zie Artikel 1 B_F NL-B Rampscenario.pdf en Artikel 2 B_F_1.pdf. Ik ben een projectdenker en geef trainingen op het gebied van projectmanagement. Niet eindeloos polderen! Wel communiceren, maar houd het bij concrete stappen, want je leert het meest als je de wereld probeert te veranderen. Via deze links krijg je aanvullende informatie over workshops en presentaties.  

Breinleren en muziek
Crossing Borders? Use your brains!
Nederland - België: 1 - 1 !
De gebruikte didactiek is gebaseerd op principes van 'breinleren'. Daarnaast wordt muziek als deel van het leerproces gebruikt.

De hersenen van de mens zijn een unieke sociale leermachine! Recent hersen-onderzoek geeft nieuwe aanbevelingen voor wereldburgers die meer verbinding willen. Lees meer!

De Nederlands-Belgische samenwerking is een belangrijke specialisatie. Zie voor info de artikelen NL-B patroon en NL-B Oplossing.
 
Als docent en trainer zorg ik voor focus en een prettige sfeer.