De essentie van uw leven in een biografie

De cirkel van het leven

Bent u 70- of 80-plusser? Dan heeft u een lang en bijzonder leven achter de rug. U bent geboren als kind van uw ouders en als kind van uw generatie. Het leven vormde u door  ingrijpende gebeurtenissen en toevalligheden. U kreeg uw eigen portie pech en geluk. Maar ook nam u het leven zelf in de hand door de keuzes die u maakte. Zichtbaar of onzichtbaar: u gaf een eigen antwoord op de vragen die het leven u stelde.

Uw biografie
Elk leven is een boeiend verhaal. Vertel mij over uw levensloop en ik luister van het begin tot het eind. U krijgt alle aandacht, zonder oordeel. Dat proces alleen al maakt dat er veel met u gebeurt. Mensen zeggen me dat het 'therapeutisch' of 'helend' werkt.
 
Ik stel vragen, maak aantekeningen en schrijf het op, treffend en zorgvuldig. Ik laat het u lezen en pas het aan naar uw voorkeur, tot u tevreden bent. Via twee tot vijf interviews ontstaat zo een verhaal dat u zult herkennen en dat de juiste snaar raakt. Natuurlijk met foto’s. Een verhaal dat het waard is om door te geven aan de generaties na u.
 

Interesse?
Gewoon even contact opnemen! Ik maak graag een afspraak voor een nadere kennismaking!

Steven Scheer - Guldenregel