Uw biografie

De cirkel van het leven

Bent u 70- of 80-plusser? Dan heeft u een lang en bijzonder leven achter de rug. U bent geboren als kind van uw ouders en als kind van uw generatie. Het leven vormde u door ingrijpende gebeurtenissen en toevalligheden. U kreeg uw eigen portie pech en geluk. Maar ook nam u het leven zelf in de hand door de keuzes die u maakte. Zichtbaar of onzichtbaar: u gaf een eigen antwoord op de vragen die het leven u stelde.

Uw biografie
Elk leven is een boeiend verhaal. Vertel mij over uw levensloop en ik luister van het begin tot het eind. U krijgt alle aandacht, zonder oordeel. Dat proces alleen al maakt dat er veel met u gebeurt. Mensen zeggen me dat het 'therapeutisch' of 'helend' werkt.
 
Ik stel vragen, maak aantekeningen en schrijf het op, treffend en zorgvuldig. Ik laat het u lezen en pas het aan naar uw voorkeur, tot u tevreden bent. Via twee tot vijf interviews ontstaat zo een verhaal dat u zult herkennen en dat de juiste snaar raakt. Natuurlijk met foto’s.  Een verhaal dat het waard is om door te geven aan de generaties na u.

="line-height:>

Interesse?
Mailen of bel en ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvende nadere kennismaking!

Steven Scheer - Guldenregel